Gruppsex – intensivt och kort

Jag hade helt glömt att de kom för att mäta uppvärmningen. Jag slutade snabbt skynda mig och släppte in dem. Tills vi var i mitt sovrum. Det som hände då får mig fortfarande att pirra av spänning. Döm denna saga själv! Idag hade jag tagit ledigt och för min del stod jag upp ganska tidigt. Jag hade onanerat för en halvtimme sedan. Nu tog jag en dusch och rakade mig själv. Rakhyveln borstade mot mina labia. Jag var nästan klar när plötsligt ringde dörrklockan. Jag torkade mig snabbt och tog på mig min stora herrskjorta, som fortfarande hängde över värmen. Klockan var ännu inte nio. Vem kan det vara? Jag förväntade mig ett Jehovas vittne, de kom oftare förbi de senaste månaderna. Inga problem, jag kunde snabbt borsta bort det. Med blött hår, blusen halvknappad och ansiktet fortfarande blött öppnade jag dörren. Det var två män i blå overaller vid dörren. Shit ja, det slog plötsligt mig. Brevet från bostadsföreningen. “God morgon fru”, sa den äldre av de två. Han bar ett namnmärke på bröstet. Jag läste Leo. Den andra pojken, vad skulle han vara, ungefär arton? Alex sa det på sitt kort. Jag såg hans ögon glida från min överdimensionerade blus till mina bara ben.

”Vi kommer till dig för att kontrollera värmemätarna. Har du inte fjärrvärme om allt går bra? ” frågade Leo. “Åh ja, förlåt, glömde helt,” svarade jag. ”Inga problem fru. Du har precis kommit ur duschen ser jag, sa han med ett stort leende. Jag nickade blyg och öppnade dörren för dem. I det ögonblicket insåg jag att jag inte hade tagit på mig några trosor under hela min hast. Jag knäppte snabbt en annan knapp längst ner på min blus. De var attraktiva män. Leo hade en mycket maskulin, stark byggnad. Ljusgrått hår och stålblå ögon. Alex var mycket yngre än Leo och jag, men han var en mycket trevlig pojke. Mörkblond, ljusgröna ögon och han hade ett mycket trevligt leende. Något blyg, men ändå förförisk. “Kan du rädda dig själv?” Jag frågade. Jag kunde sedan ta på mig några trosor i badrummet. “Ja, fru, gärna duscha.” Leo gick framför mig, vände sig och gav mig en stor blinkning. Den blinkningen var mycket tvetydig. Hur skulle han älska? Ömt eller grovt? Min tanke överraskade mig, men samtidigt stickade något inuti mig. De kände tydligen dessa lägenheter väl, eftersom de gick målmedvetet ner i korridoren till mitt sovrum. Jag följde dem ett tag, sedan tog jag på mig trosorna och kanske fick lite kaffe. Det är så jag skulle föreslå det för dem. “Ja fru,” började Leo. ”Naomi” korrigerade jag honom. “Leo är med mig idag eftersom han är ny för oss, Naomi.” När han kallade mig med mitt förnamn log han mot mig. Åh, hur attraktiv han var. Alex gick rakt fram mot värmaren och började skriva ner vad mätaren läste. Jag stod bakom honom, bredvid min säng och såg honom skriva ner några siffror.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *