Min kollega och hans fru

Hej alla, jag heter Mehmet. Jag är en välutbildad man på 39 år. I flera år har jag varit intresserad av ämnet Cuckolding. Jag har haft relationer med gifta kvinnor ett par gånger tidigare, men allt detta hade hänt utan makeens vetskap. Jag vill berätta en sann historia här. Jag har en kollega som jag klickar med och vi har också blivit vänner utanför jobbet. Han heter Karel (54 år) det var fredag ​​och jag satt på min telefon och tittade på bilder på en cuckoldsida. Senare fick jag reda på att jag hade lämnat min telefon på Karels skrivbord och han kom för att ta med den till mig. Han frågade runt 17:00 om vi inte kunde ta en drink. Jag sa bra och gick till en närliggande pub och började vår öl. Han sa att han ville berätta något för mig och jag såg förvånad på honom. Han sa att han såg mig titta på cuckoldsidor och frågade mig om jag var en cuck och jag svarade att jag tvärtom är en tjur. Sedan sa han till min förvåning och förvåning att han är en Cuck in potential. Min förvåning växte bara och konversationen blev faktiskt lite besvärlig. Vi bestämde oss för att åka till hiis. När jag kom hem, efter att jag hade duschat, lade jag mig i soffan och satte på TV: n. Sedan såg jag att jag hade fått en app från Karel med ett skämt som hej Bull hur mår du? På vilket jag svarade med bra cuck och med dig. Med tiden gick vi djupare in i ämnet och jag frågade hur hans fru såg ut och han skickade henne bilder via appen. Var en trevlig blond kvinna med bra kurvor som jag älskar. Vi brukade ibland reta varandra och en kväll skrev jag omedelbart att jag var kåt som han svarade med vad är du på humör för? Jag sa till Loes (hans fru) han sa vad vill du göra med henne då. Sedan gick vi vild och utbytte sexmeddelanden i timmar och på jobbet fortsatte vi med våra skämt. Det var ännu en kväll och jag ringde Karel för att ta en drink och han sa att hans fru skulle träffa vänner och att det passade honom. Sedan sa jag till henne att jag tycker att hon är vacker och attraktiv. Han sa att jag kommer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *