Straight – Negern som visste mig

Jag har alltid varit en kvinna som var väldigt snygg. Men mina fantasier, de var mycket vildare. Jag har fått det anständiga beteendet hemifrån, men det är inte riktigt vem jag är, så att säga. Och en dag stoppade det. Jag var trött på att agera hela tiden eftersom familjen ville att jag skulle göra det. Jag var tvungen och skulle äntligen bli mig själv och så när jag bara var 30 år gammal.

Jag bestämde mig för att släppa alla bromsar och bara njuta av livet på ett sätt som jag gillade. Till exempel gick jag ut varje lördagskväll och jag träffade regelbundet. Men jag kunde inte hitta riktiga sexpartners än. När jag stötte på niggen. En underbar, stark svart man. Allt jag kunde tänka på var hur stor och fet hans kuk skulle vara. Jag hade redan sett en hel del porrfilmer under den perioden och jag såg regelbundet svarta män passera som jag verkligen gillade.

Tja, faktiskt huvudsakligen deras starka kroppar och de fantastiskt långa, feta kukarna som tjejerna i sexfilmerna levde ut. Och att leva ut, det är vad jag också ville ha. Han skulle vara negern som lyckades flytta ut mig, jag skulle få reda på det tredje dagen med honom. För så småningom tog jag honom till mitt hus för en “kopp kaffe” för att avsluta kvällen. Vi pratade och det var jättekul, precis som de datum vi hade tidigare, men du kunde skära av den sexuella spänningen med en kniv.

Det var så omedelbart att en av oss så småningom skulle ta ett steg. Och det var han. Han satte sig bredvid mig, lade armen över mina axlar och började kyssa min nacke. Hans fortfarande fria hand tog tag i min och placerade den snyggt på grenen, där jag kände en mer än anständig utbuktning som bara växte. Jag blev själv upphetsad av allt han gjorde. Hans hand rörde sig bort från min och jag kände att hans hand nu landade på mitt bröst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *